Què fem

Som especialistes en sostenibilitat i responsabilitat social corporativa. Tenim la vocació d’acompanyar empreses i organitzacions en els seus projectes per contribuir a fer un món més sostenible. Oferim solucions i eines per avançar en aquest objectiu.

BMS Consultoria Estratègica forma part de l’Univers BOMOSA, fet que l’alinea amb la missió de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones, a la protecció i benestar dels animals, així com la protecció i regeneració del medi ambient. A més, com la resta d’empreses que composen l’Univers BOMOSA, els beneficis que obtingui BMS es destinaran a activitat filantròpica a través de BOMOSA Fundació.

BMS disposa del certificat del Govern d’Andorra d’organització neutra en carboni i també està adherida al segell Llum Verda de FEDA, que garanteix que tota l’energia consumida a la nostra oficina prové d’energies renovables.

El nostre equip està format per persones coneixedores del món de la sostenibilitat i la RSC i també comptem amb una xarxa de col·laboradors externs.

L’equip

 Albert Batalla i Siscart

Albert Batalla i Siscart

DIRECTOR

Llicenciat en periodisme per la Universitat Ramon Llull. Tot i que durant els primers anys de la seva carrera professional va exercir de periodista, el seu camp de treball ha estat principalment el món públic. En l’àmbit legislatiu, com en l’executiu. És també el director de BOMOSA Fundació.

Li agrada passejar i córrer per la natura, viatjar, llegir, veure series i compartir el temps amb la família i els amics.

Jose Gismero

Jose Gismero

CAP DE PROJECTES

Enginyer d’edificació, Màster en City Sciences i Màster en Creixement i Desenvolupament Sostenible. Té més de 10 anys d’experiència en la direcció de projectes d’eficiència energètica, càlcul de la petjada de carboni i de gestió d’infraestructures públiques i privades. També és professor a la Universitat Politècnica de Madrid.

El Jose és un amant dels esports de muntanya i d’hivern. També li agrada viajar i descobrir nous llocs.

Marc Iserte

Marc Iserte

TÈCNIC MEDIAMBIENTAL

Graduat en ciències ambiental per la Universitat de Girona i amb experiència en el sector de l’educació ambiental. Posa l’accent mediambiental en tots els projectes que realitza la consultoria Estratègica de l’Univers BOMOSA.

Amant de l’esport, la política, els viatges i la natura, sobretot de l’ornitologia.