Hive Five Coworking Andorra i BMS Consultoria Estratègica s’adhereixen al clúster ACTINN

abr. 22, 2024

Hive Five Coworking Andorra i BMS Consultoria Estratègica, l’espai de coworking i la consultora d’RSC de l’Univers BOMOSA, s’han adherit com a socis a ACTINN, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra, amb la voluntat de fomentar les relacions entre els seus associats, clients i coworkers.

A més a més, Hive Five i ACTINN han signat un acord de col·laboració per facilitar el networking, la recerca de talent digital i millorar la competitivitat de les empreses andorranes mitjançant el desenvolupament d’esdeveniments de divulgació i coneixement de noves tecnologies, la generació d’idees i la participació conjunta en projectes futurs d’emprenedoria, innovació tecnològica i nous negocis digitals.

Marc Taló, CEO d’Univers BOMOSA, ha manifestat que “volíem formar part d’ACTINN per les oportunitats que ofereix als nostres hivers. Estem molt contents del que això significa per a la nostra comunitat en quant a innovació, tecnologia i per tant creixement competitiu“.

D’altra banda, Ignasi Martín, Director General d’ACTINN, diu que “el fet que l’Univers BOMOSA s’adhereixi al clúster ens omple de satisfacció i ben segur que establirem sinergies amb les seves empreses per impulsar l’emprenedoria i la innovació al Principat d’Andorra“.