Pal Arinsal i Grandvalira Soldeu – El Tarter recapten 8.123 € via l’Arrodoniment Solidari impulsat de la mà d’Univers BOMOSA i Worldcoo

abr. 30, 2024

Les estacions de Pal Arinsal i Grandvalira  Soldeu – El Tarter han recaptat un total de 8.123,58 € per a l’ONG Muntanyencs per l’Himàlaia gràcies a la iniciativa Arrodoniment Solidari que es va impulsar de la mà de BMS Consultoria Estratègica, de l’Univers BOMOSA, i Worldcoo. Durant tota aquesta temporada i l’estiu passat, els clients de les estacions podien triar arrodonir uns cèntims l’import en els seus pagaments amb targeta en la compra dels forfets i alguns serveis de les estacions, els quals es destinaven a una causa solidària.

La recaptació, aconseguida a través de 10.287 donacions, ha estat entregada aquest matí a l‘ONG andorrana en un acte en què han estat presents la directora de l’entitat beneficiada, Ester Segura; el CEO de SETAP365, David Hidalgo; el CEO de Worldcoo, Sergi Figueres; i el director en BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA, Albert Batalla.

Ester Segura ha mostrat la seva satisfacció i ha expressat que “no podem estar més agraïts a totes les persones que han contribuït amb la seva generositat, gràcies a la qual podrem continuar desenvolupant els nostres projectes“. La Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia treballa amb l’objectiu d’obrir una via a l’educació per als nens i nenes de les muntanyes de l’Himàlaia a través del Kailash Home, una llar que acull a 100 nens d’entre 6 i 20 anys on reben educació acadèmica i cultural, així com una nutrició i una assistència sanitàries adequades, i és la primera entitat a beneficiar-se d’aquesta nova iniciativa de Grandvalira Resorts que es va posar en marxa el passat mes de juliol.

El paper cabdal de Bomosa i Worldcoo

L’arribada de la iniciativa Arrodoniment Solidari a Andorra es va començar a treballar fa més de dos anys gràcies a l’acord entre l’Univers Bomosa i Worldcoo, empresa especialitzada en l’arrodoniment solidari amb un gran bagatge a Espanya, on acumula més de 65 milions de donacions que han aportat 17 milions d’euros a una multitud d’ONG de 40 països diferents. Les estacions de Pal Arinsal i Grandvalira Soldeu – El Tarter es van convertir en les primeres empreses d’Andorra en implementar-ho el passat estiu.

Tota la informació amb relació a la recaptació es pot seguir des del web grandvaliraresorts.worldcoo.com. El portal també explica el funcionament de la iniciativa i els projectes on es destinen els diners.