Andorra Telecom lliura 8.314 € a la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana, un projecte impulsat per Univers BOMOSA i Worldcoo

abr. 11, 2024

El projecte, impulsat per BMS Consultoria Estratègica, de l’Univers Bomosa i Worldcoo, al que es va adherir Andorra Telecom a través d’una donació fixa mensual a la factura, ha permès el lliurament aquest matí per part de l’operadora de 8.314 € a la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana. Aquesta quantitat econòmica suposa més de 3.000 quilos d’aliments per als més de 160 usuaris que reben aquest servei de la botiga solidària.  El projecte Donació Solidària de la companyia de telecomunicacions que té com a finalitat finançar projectes impulsats per entitats socials del país.

Així, més de 600 clients de l’operadora que s’han activat aquesta opció, o bé a través del web o de l’aplicació,  o bé trucant al 115, han fet possible, amb un aportació mensual de 0,5 € al mes, arribar a aquesta xifra.

Albert Batalla, en nom d’Univers Bomosa i de Worldcoo, ha agraït a Andorra Telecom i a Creu Roja que confiessin en aquest projecte pioner d’implantació del sistema de microdonacions al nostre país. “Ha estat una primera experiència positiva i ha obert la porta a noves accions d’arrodoniment solidari al Principat, fet que ajudarà a les ONG del país a trobar finançament per desenvolupar amb èxit els seus projectes”, ha explicat Batalla. 

Inés Martí, responsable de RSE d’Andorra Telecom ha explicat que “actualment 608 clients s’han adherit a la iniciativa, fent efectiva l’opció d’activació”, i des de l’operadora s’espera que el nombre d’adhesions vagi creixent. Martí, ha destacat “l’oportunitat que suposa per a molts ciutadans d’Andorra poder ajudar a iniciatives tan necessàries com la de la Botiga Solidària i fer-ho amb una petita aportació mensual de 0,5 € al mes”.

Des de la Creu Roja Andorrana, el seu director Jordi Fernàndez, s’ha mostrat molt agraït per l’aportació rebuda, que correspondria, segons ha assenyalat, a l’equivalent de rebre més de 3.300 quilos d’aliments. Fernàndez ha recordat que “encara que la botiga solidària va néixer com a mesura temporal durant la pandèmia, la seva continuïtat està assegurada mentre sigui necessària o fins que la comunitat requereixi del seu suport”.

En els propers dies es presentarà el nou projecte al que es destinarà la recaptació de la Donació Solidària d’Andorra Telecom.