Andorra Telecom col·labora en el projecte de micro-donacions de Worldcoo i Univers BOMOSA, a favor de Creu Roja Andorrana

març 23, 2021

Aquest matí, Univers Bomosa i Worldcoo han signat un acord de col·laboració amb Andorra Telecom que permetrà els seus clients col·laborar en el finançament de projectes socials d’ONG del país. El primer projecte que rebrà les donacions dels clients d’Andorra Telecom serà la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana. Un projecte social i de voluntariat que neix el 2020 per fer front a la complicada situació econòmica de moltes famílies i persones del País. A la botiga es poden trobar articles de necessitat bàsica d’alimentació, higiene, neteja i específics per a bebès i infants.

La companyia de telefonia ha desenvolupat una opció d’activació d’una donació fixa de 0,5€ al mes, perquè els clients que ho considerin puguin fer efectiva aquesta aportació a través de la seva factura. Una vegada activada l’opció, el client pot desactivar-la en qualsevol moment. L’activació es podrà fer a través del canals digitals d’Andorra Telecom, a l’espai client o l’App, així com des de l’agència comercial.

Després de la Botiga de la Creu Roja Andorrana, Bomosa i Worldcoo presentaran a la companyia altres projectes a finançar, que estan subjectes a rigorosos criteris de selecció. En aquests procesos, es verifica que les ONG objecte de donacions compleixin amb requisits de transparència, control financer, solvència i experiència. Aquests criteris estan definits en base als principis per la Internacional Commitee on Fundraising Organizations, que agrupa òrgans auditors d’ONG de gairebé 30 països. Les ONG objecte de les donacions es comprometran a presentar un balanç econòmic que permeti garantir que els fons obtinguts s’han destinat a la finalitat prevista.

Un acord amb Andorra Telecom que tindrà molt recorregut

Per part de Bomosa i Worldcoo, Albert Batalla ha explicat que aquest primer projecte amb el que s’inicia la col·laboració amb Andorra Telecom, “compleix amb escreix els criteris de selecció establerts, ja que està oferint un servei necessari per a moltes famílies del Principat”. Batalla s’ha congratulat que la iniciativa pugui començar a caminar a Andorra, de la mà d’Andorra Telecom i “esperem que aviat puguin afegir-se iniciatives d’altres d’ONG del nostre país”.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha destacat “l’oportunitat de la iniciativa, en un moment especialment difícil per les conseqüències que la pandèmia de la Covd-19 està provocant en moltes famílies i persones i que ens dóna a tots l’oportunitat de ser solidaris i col·laborar fent micro-donacions”. Nadal també ha fet èmfasi en què la companyia desenvolupa i col·labora amb diferents iniciatives socials que s’emmarquen dins de la seva política de responsabilitat social corporativa.

Finalment, i des de la Creu Roja Andorrana –l’entitat que rebrà les donacions–, s’ha agraït “l’oportunitat de poder consolidar el projecte de la Botiga Solidària, que està garantint recursos essencials a les persones i famílies que ho estan passant malament”.

RESSÒ MEDIÀTIC

Agència Ana

Andorra Difusió

ARA Andorra

Ara Andorra – activació de les donacions

Diari Bon Dia

Diari Bon Dia – activació de les donacions

CatZona

Diari d’Andorra

Fòrum

El Periòdic d’Andorra – activació de les donacions